Mix de seminte pentru preparare paine, fara gluten - 250g

Bezgluten
-50%
11,46 Lei 5,72 Lei
Produs recomandat pentru persoanele cu intoleranță la gluten
Produs în Polonia
A se consuma, de preferinta, inainte de: vezi ambalaj (zi,luna,an)
A se pastra la loc uscat si racoros
In stoc

Durata de livrare: 1-2 zile lucratoare

Limita stoc
- +
Adauga in cos
Cod Produs: C40 Ai nevoie de ajutor? 0766.093.193
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Ingrediente: seminte 54% (seminte de floarea-soarelui, seminte de dovleac, seminte de in, seminte de chia, amarant expandat), fulgi 43,6% (de ovaz, de mei),  inulina, fibre de Psyllium.

Valori nutritionale per 100g de produs:
Valoare energetica: 1967 kJ/ 474 kcal, Lipide: 30 g,din care saturati:3,4 g, Glucide: 26 g, din care saturati: 4,0 g, Fibre: 20 g, Proteine: 15g , Sare: 0,013 g

Reteta pentru Paine
Ingrediente:
250g - Mix de seminte pentru prepararea painii fara gluten 250 ml de apa, sare, o jumatate de lingurita, 2 linguri de ulei.  Mod de preparare: Se pun toate ingredientele intr-un vas si se mixeaza pana se amesteca bine si se ingroasa. Se pune aluatul intr-o tava. Se niveleaza bine utilizand o spatula sau cu degetele umezite. Se lasa la dospit timp de 1 ora. Se pre-incalzeste cuptorul la 190 °C si se pune la copt timp de 60 de minute. Se scoate painea din tava si se pune in cuptor timp de 10 minute. Se lasa la racit timp de 6 ore inainte de a fi feliata. 

Scrie un review


close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!