Mix pentru blat de pizza fara gluten 1000Gr

Nutrifree
25,90 Lei
Mix pentru blat de pizza - Produs fara gluten, fara ou, fara lapte, fara soia.
In stoc

Durata de livrare: 1-2 zile lucratoare

Limita stoc
- +
Adauga in cos
Cod Produs: ADA037 Ai nevoie de ajutor? 0766.093.193
Adauga la Wishlist Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (1)
Ingrediente:
Amidon de porumb, faina de orez, faina de hrisca 7%, zahar, fibre vegetale, sare . Adaosuri: faina de guar, guma xantan.

Poate contine urme de Lupin.

Valori Nutritionale/100g:
Valoare energetica 1505 kj / 363 kcal, proteine 2,0g; carbohidrati 86,1 g; glucide 3,3g; lipide 0,8 g; lipide saturate 0,2 g; fibre alimentare 1,6 g; sodiu 0,6g.

Mod de preparare:
  • Ingrediente
  • 500g Mix
  • 370g apa
  • 10g drojdie proaspata
  • 30g ulei de masline extra virgin
  • 500g sos de rosii
  • 8g sare
  • Busuioc
  • Oregano

Se pune faina intr-un vas.Se dizolva drojdia in apa calduta. Amestecati cu faina pana ce obtineti un aluat uniform. Cu grija adaugati uleiul si sarea si framantati aluatul aproximativ 10 minute.
Acoperiti cu un prosop de bucatarie si puneti in frigider timp de aprox 2 ore.
Dupa gust condimentati sosul de rosii cu ulei de masline, sare si oregano.
Scoateti de la frigider, impartiti aluatul in 3-4 parti egale si lasati sa creasca.
Puneti faina pe maini si intindeti aluatul in forma de cerc cu diametru de aprox 28-30cm.
Coaceti in cuptor preincalzit la 250 C timp de 5-7 minute. Apoi scoateti, ungeti cu sos de rosii, presarati cu mozzarella si puneti in cuptor la 250 C timp de 15 minute

Produs in Italia
Masa neta: 1000 g
Achizitie verificata

Andras,

Este delicioasa pizza cu acest mix, pacat ca nu pot atasa si poze!

A fost util acest review?

Scrie un review


close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!

A fost sters din wishlist!