Ingrediente:
Amidon de porumb, faina de orez, amidon de tapioca, zahar, fibre vegetale, sare. Adaosuri: faina de guar, E464 (hidroxipropilmetilcelulosa), extract de drojdie .
Poate conţine urme de LUPIN.
Valori Nutritionale (analiza per 100ml):
Valoare energetica 1521 kj / 358 kcal, proteine 1,8; carbohidrati 85,7 g; glucide 3,6g; lipide 0,9 g; lipide saturate 0,3 g; fibre alimentare 1,9 g; sodiu 0,8g.
Mod de preparare:
- 500g Mix
- 380-400 g apa
- 15 g drojdie proaspata
- 10 g sare
- 20 ml ulei de masline extra virgin.
Se dizolva drojdia in apa calduta. Se pune faina intr-un vas si se framanta impreuna cu drojdia.
Se amesteca in continuu si se adauga uleiul de masline si sarea. Aluatul se framanta pana devine omogen, fara cocoloase. Se lasa sa creasca timp de o ora, la temperatura camerei.
Dupa ce aluatul si-a dublat volumul, se rastoarna aluatul pe blatul de lucru presarat cu faina si se modeleaza sub ce forma se doreste: chifle, baghete, paine rotunda sau paine ovala.
Se aseaza aluatul astfel format in tava sau tavi si se mai lasa sa creasca inca 20 de minute.
Se coace in cuptorul preincalzit la 180-200 C, aproximativ 30-40 de minute.
Produs in Italia
Masa neta: 1000g
Edith Balogh,
Multumita de painea din aceasta faina, e gustoasa.
RaspundeA fost util acest review?
1 persoana a considerat acest review util!