Ingrediente:
Amidon de porumb, faina de orez, amidon de tapioca, zahar, fibre vegetale. Adaosuri; faina de guar si E464 (hidroxipropilmetilcelulosa), sare, arome naturale.
Poate conţine urme de lupin.
Valori Nutritionale (analiză per 100ml):
Valoare energetica 1521 kj / 358 kcal, proteine 1,8; carbohidrati 85,7 g; glucide 3,6g; lipide 0,9 g; lipide saturate 0,3 g; fibre alimentare 1,9 g; sodiu 0,08g.
Mod de preparare:
Ingrediente:
- 450g mix pentru prajituri
- 220g unt
- 200g zahar
- 2 oua
- coaja de lamaie rasa
- 200g gem fara gluten
Se amesteca untul cu zaharul, se adauga mixul pentru pajituri si se amesteca pana devine uniform. Se adauga oul si coaja de lamaie, se amesteca bine pana aluatul devine omogen. Se formeaza apoi o bila, se pune in folie si se tine timp de 30 de minute in frigider.
Se intinde aluatul, se pune intr-o tava unsa cu unt sau pe hartie de copt, si se unge cu gem.
Se coace in cuptor la 160 C timp de 45 de minute
Produs in Italia.
Masa neta: 1000g