Ingrediente:
Amidon de porumb, faina de orez, faina de hrisca 7%, zahar, fibre vegetale, sare . Adaosuri: faina de guar, guma xantan.
Poate contine urme de Lupin.
Valori Nutritionale/100g:
Valoare energetica 1505 kj / 363 kcal, proteine 2,0g; carbohidrati 86,1 g; glucide 3,3g; lipide 0,8 g; lipide saturate 0,2 g; fibre alimentare 1,6 g; sodiu 0,6g.
Mod de preparare:
- Ingrediente
- 500g Mix
- 370g apa
- 10g drojdie proaspata
- 30g ulei de masline extra virgin
- 500g sos de rosii
- 8g sare
- Busuioc
- Oregano
Se pune faina intr-un vas.Se dizolva drojdia in apa calduta. Amestecati cu faina pana ce obtineti un aluat uniform. Cu grija adaugati uleiul si sarea si framantati aluatul aproximativ 10 minute.
Acoperiti cu un prosop de bucatarie si puneti in frigider timp de aprox 2 ore.
Dupa gust condimentati sosul de rosii cu ulei de masline, sare si oregano.
Scoateti de la frigider, impartiti aluatul in 3-4 parti egale si lasati sa creasca.
Puneti faina pe maini si intindeti aluatul in forma de cerc cu diametru de aprox 28-30cm.
Coaceti in cuptor preincalzit la 250 C timp de 5-7 minute. Apoi scoateti, ungeti cu sos de rosii, presarati cu mozzarella si puneti in cuptor la 250 C timp de 15 minute
Produs in Italia
Masa neta: 1000 g
Andras,
Este delicioasa pizza cu acest mix, pacat ca nu pot atasa si poze!
RaspundeA fost util acest review?