Ingrediente:
Amidon din porumb, faina de orez, amidon din cartofi, zahar, sare, adaosuri: guma guar si E464 (hidroxipropilmetilceluloza), arome naturale.
Poate contine urme de SOIA.
Valori Nutritionale (analiza per 100ml):
Valoare energetică 1528kj/360 kcal, grasimi 0.8g, din care grasimi saturati 0.2g, Carbohidrati 85.7g, din care zahar 5.8g, Fibre alimentare 2.0g, Proteine 1.5g, Sare 0.08g
Mod de preparare:
- 500g faina
- 380-400 g apa
- 15 g drojdie proaspata
- 10 g sare
- 20 ml ulei de masline extra virgin.
Se dizolva drojdia in apa calduta. Se pune faina intr-un vas si se framanta impreuna cu drojdia.
Se amesteca in continuu si se adauga uleiul de masline si sarea. Aluatul se framanta pana devine omogen, fara cocoloase. Se lasa sa creasca timp de o ora, la temperatura camerei.
Dupa ce aluatul si-a dublat volumul, se rastoarna aluatul pe blatul de lucru presarat cu faina si se modeleaza sub ce forma se doreste: chifle, baghete, paine rotunda sau paine ovala.
Se aseaza aluatul astfel format in tava sau tavi si se mai lasa sa creasca inca 20 de minute.
Se coace in cuptorul preincalzit la 180-200 C, aproximativ 30-40 de minute.
Produs in Italia
Masa neta: 1000g